Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Новини
PDF Печат Е-поща

Уважаеми читатели,

щастливи сме да Ви съобщим, че и през 2017г. нашата Иновативна система за самоконтрол продължава да е от изключителна полза и да помага на всички наши курсити, които се обучават в дистанционна форма.


sistema-samokontrol-otsastviq Иновативната система на www.Kursove123.com и www.e-Kursove123.com за самоконтрол на отсъствията за обучения дава перфектни резултати! Внедрихме системата в нашата образователна платформа през 2013 г., в помощ на участниците, които посещаваха онлайн обученията с ваучери по схемата "Аз Мога Повече"! Благодарение на нея, всички участници се чувстваха много по-спокойни по време на курса, че няма неволно да надвишат допустимите за програмата отсъствия и да отпаднат от курса!


На тази страница ще опитаме да отговорим на Вашите въпроси, и да внесем спокойствие и увереност. Информацията ще бъде полезна за всички, включително за хората, които до сега никога не са участвали в дистанционна форма на обучение. Ако Ви е необходима допълнителна информация, можете да ни потърсите на познатите Ви координати!

 

1. Как изглежда обучителният модул в платформата ни?inovativna-sistema-otchitane-otsystviq

 

  • На картинката виждаме как изглежда модулът по "Маркетинг", част 1. Виждаме инструментите на иновативната система за самоконтрол на отсъствията: наименованието на модула; Брояча (часовника) за оставащо време до приключване на модула съгласно учебния график на курса; отчитане за взет учебен материал, отсъствия и учебни ресурси към модула.

 

2. С какво Ви помага всеки от инструментите на системата за  самоконтол на отсъствията в курса?

 

* За Ваше улеснение, Броячът (Часовникът) показва времето до приключване на текущия модул. Може също да визуализира данни за приключили или нестартирали модули. Така, във всеки един момент, Вие ще можете да се ориентирате кои учебни ресурси трябва да прегледате и с какво време разполагате, Без да е необходимо всеки път да разглеждате учебния график на курса с неговите особености!

* И нещо много важно: Дори след като приключи модулът, Вие ще можете да се връщате назад в курса, и да преговаряте изминалите уроци. Този преговор на материала няма да се отчита като допълнително взети от Вас часове, но е отлична възможност да преговорите уроците, задачите и по-интересните Ви теми.

* Червените и зелените отметки ще Ви покажат кои учебни ресурси и материали са Ви отчетени за взети. Зелената отметка обозначава Вашия прогрес в модула, а също и че тези учебни ресурси ще Ви се признаят за покрити часове. В най-добрия случай, за да нямате отсъствия в модула, е добре всички отметки да станат зелени.


Броячът и отметките Ви гарантират, че когато положите усилия, Вие няма да бъдете застрашени от неволно натрупване на отсъствия в курса!


* Синята лентичка в страни на модула също ще Ви покаже кой е текущият модул. В допълнение, тя обозначава Вашия прогрес в цялостния обем на курса!


И това не е всичко!

 

* За да сте напълно спокойни, че няма да изпитате неясноти при своята работа с учебната платформа, и заради това неволно да натрупате отсъствия:

  • подготвили сме 4 видео-ръководства за това как се работи с учебната платформа, как се решават и предават тестовете  и заданията, и как да се включите във виртуалната класна стая.
  • Ще Ви изпратим Вашите данни за достъп до учебната платформа минимум 3 дена ПРЕДИ началото на Вашия курс, за да имате време да се ориентирате с платформата и да разкриете всички нейни удобства и функционалности.
  • Нашите преподаватели и екип от служители също могат да отговорят компетентно на възникнали въпроси.
  • Ще имате възмобност да използвате утвърдилата се система за самоконтрол на отсъствията във всички наши курсове: професионални обучения, чуждоезикови курсове, дигитални компетенции.

Ние, от екипа на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД вярваме, че иновациите по отношение на отчитане на активността на хората в курса, които работят изключително успешно в нашата система вече втора година, ще бъдат от полза и за Вас. Те са спомогнали на всички наши курсисти да се чувстват спокойни.

 

Ако Вие обмисляте възможността за онлайн обучение в курс погледнете нашите предложения!

 

Възползвайте се и от допълнителните услуги, които предлагаме безплатно!


! Ако все още не сте подавали документи за участие по ОП "newsletter-az-mogaВаучери за заети лица", която дава право за почти безплатно присъствено обучение срещу предоставяне на ваучер, можете да се абонирате за нашия безплатен електронен бюлетин. Чрез него ще Ви уведомяваме безплатно за всички срокове за приемане на документи, и новости за обученията, които предлагаме.

 

КОНТАКТИ:

02/ 437 38 85

0897 948 215

137



 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

 


Предстоящи обучения

I. ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 04.03.2024 - 1200 лв.

2. Курс ТРЗ и Личен Състав - 04.03.2024 - 650 лв.

 

Начална дата - без чакане на група:

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: 500 лв. УДОСТОВЕРЕНИЕ

3.1 Курс помощник-възпитател - ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ТРЕТА СТЕПЕН - 1400 лв.

4. Курс ДОМАКИН в ДГ: 600 лв.

5. Курс Бизнес-администрация: 650 лв.

6. Курс Икономика и мениджмънт: 650 лв.

7. Курс Застрахователно дело: 650 лв.

8. Курс Банково дело: 650 лв.

9. Курс Търговия: 650 лв.

10. Курс Малък и среден бизнес: 650 лв.

11. Курс Продавач-консултант: 650 лв.

12. Курс Търговски представител : 650 лв.

13. Курс Камериер: 300 лв.

14. Курс Компютърна грамотност/Текстообработване: 300 лв.

 

II. ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

За дати: моля свържете се с нас: 0897 948 215, 02/437 38 85

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Вече и 3D Видео уроци!

Знаете ли, че вече можете да гледате 3D образователни Видео Уроци от ... вкъщи? 3D очилата, които предоставяме, остават за Вас и след курса! Вижте повече за нашите иновативни и интерактивни 3D видео уроци!3d-video-uroci-v-onlajn-kursovete




Joomla!. XHTML and CSS.