Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Длъжностно лице по безопасност и здраве
Дистанционен курс => Длъжностно лице по Безопасност и Здраве, 80 лв.

 

                     Обучение в курс за длъжностно лице по ЗБУТ  => ЦЕНА: 80 лв.

( 20 Votes )

=> Издаваме сертификат за завършено обучение

Сертификатът, който издаваме при завършване на обучението, ще Ви послужи при годишното потвърждаване на Вашата фирма пред Камарата на Строителите в България, при необходимост и пред ИТ и други.

При дистанционната форма на провеждане на курса ще Ви го изпратим  по куриер веднага, след като получим попълнен Вашия тест. Ако сте избрали да присъствате на семинар, тогава Вие ще получите своя  сертификат в деня на семинара. 

      

=> Защо е необходимо да се провежда обучението за Длъжностно лице по безопасност и здраве?


( 20 Votes )

1) Всяка строителна фирма трябва да има назначено на трудов договор ПОНЕ ЕДНО длъжностно лице по  безопасност и здраве при работа. Неговата функция е да контролира и организира изпълнението на дейностите, свързани със защитата и профилактиката на професионалните рискове, и спазването на здравословните и безопасни условия  на труд. Необходимо е длъжностното лице да има  техническо или друго подходящо образование. Съгласно  Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, е необходимо длъжностните лица да повишават ежегодно своите знания чрез специализирано обучение.Образец на сертификата за Длъжностно лице по БЗР

2) В допълнение на изискванията на Наредба РД-07-2 от 16.12.2009г., строителните фирми трябва да посочат наличието на правоспособен персонал по спазване на здравословни и безопасни условия на труд при  първоначалното им вписване в Регистъра на Камарата на Строителите в България, както и при ежегодното му потвърждаване .

Обучението за Длъжностно лице се удостоверява със сертификат за завършено обучение, издаден от учебно заведение, лицензирано от НАПОО.  ЦПО към ”Матев-строй” ЕООД притежава Лицензия от НАПОО с № 201012874.

 

=> Преподавателски екип - съгласно изискванията

Нашите консултанти и обучители по управление на ЗБУТ притежават висше образование по специалност "Строителство на сгради и съоръжения", а също така са и сертифицирани одитори по системата OHSAS.


= > За записване в дистанционното обучение

Цена на обучението в дистанционна форма: 80 лв.
На участниците в обучението се предоставят потребителско име и парола за достъп до електронните учебни материали на курса, както и до използваните нормативни документи. Обучението завършва с полагане на  онлайн тест, който се оценява по система на оценяване Зачита се/не се зачита. Вашият сертификат ще Ви бъде изпратен по куриер, заедно с фактурата.


За да се запишете за обучението, моля свържете се с нас по един от следните начини:

  • тел. 0897 948 215 - по всяко време
  • попълнете и ни изпратете на e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.  следната регистрационна форма и ние ще се свържем с Вас в работно време.
  • Попълнете следната Заявка онлайн:

 

Заявка за онлайн обучение

Задължително *


  Refresh Captcha  
 


( 20 Votes )


=> За записване в еднодневен семинар

Цена за участие в семинара: 120 лв.

На участниците в обучението се предоставят разпечатани учебните материали на курса, както и някои от нормативните документи. Включена е кафе-пауза. Обучението завършва с полагане на тест, който се оценява по система на оценяване Зачита се/не се зачита. Вашият сертификат ще Ви бъде издаден в деня на семинара.

За да се запишете за обучението, моля свържете се с нас  на тел.0897 948 215, или office@kursove123.com, за да Ви информираме за следващата дата на семинара /необходимо е да се събере група от 10 човека/.


Вижте още:

 

 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

 


Предстоящи обучения

I. ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 04.03.2024 - 1200 лв.

2. Курс ТРЗ и Личен Състав - 04.03.2024 - 650 лв.

 

Начална дата - без чакане на група:

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: 500 лв. УДОСТОВЕРЕНИЕ

3.1 Курс помощник-възпитател - ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ТРЕТА СТЕПЕН - 1400 лв.

4. Курс ДОМАКИН в ДГ: 600 лв.

5. Курс Бизнес-администрация: 650 лв.

6. Курс Икономика и мениджмънт: 650 лв.

7. Курс Застрахователно дело: 650 лв.

8. Курс Банково дело: 650 лв.

9. Курс Търговия: 650 лв.

10. Курс Малък и среден бизнес: 650 лв.

11. Курс Продавач-консултант: 650 лв.

12. Курс Търговски представител : 650 лв.

13. Курс Камериер: 300 лв.

14. Курс Компютърна грамотност/Текстообработване: 300 лв.

 

II. ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

За дати: моля свържете се с нас: 0897 948 215, 02/437 38 85

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.