Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало За нас
Кои сме ние?
PDF Печат Е-поща

Ние можем да Ви помогнем по пътя към Успеха: Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

 

 

iso - certifiedМалко повече за екипа, който стои зад сайтовете www.kursove123.com, vaucheri-za-zaeti.com,  Programiram.com, e-kursove123.com и други в сферата на обучението.

 

За личните качества на хората от екипа

...◊...

Ние сме амбициозни и упорити. Чувстваме се удовлетворени, когато успяваме да помогнем и на другите.

Обичаме работата си! Влагаме целия си ентусиазъм и енергия, за да градим  нашия положителен имидж, за да се развиваме и вървим напред. И това не са само "празни приказки"...

От личния си опит в чужбина видяхме най-добрите постижения в сферата на е-обучението. Оценихме добрите практики на чуждестранните ни колеги - и знаем към какво трябва да се стремим.

В работата си се опитваме да постигнем най-доброто, като постоянно работим и се усъвършенстваме.

В екипа си от професионалисти включваме ентусиазирани, всеотдайни и находчиви личности,  и ако и Вие сте такъв, ще се радваме да се свържете с нас.

.

* Можем да споделим, че към момента сме единственият Център, който притежава 2 броя сертификати по ISO, свързани с провеждането на обучения. Единият сертификат касае начинът на съставяне и поднасяне на учебните материали и знания. Това гарантира на Вас, нашите курсисти, качествено обучение, контролирано и адекватно.

Сертификат по ИСО 1Сертифкат по ИСО 2

* Лицензирани сме от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение както следва /ето къде сме публикувани в сайта на Агенцията/:

ЦПО към "Матев-Строй" ЕООД

* А ето къде сме публикувани на сайта на Търговския регистър: Седалище и адрес на Управление. Повече информация, в страницата за контакти.

"Матев-строй" ЕООД - Публикация в Търговския регистър - Булстат 123737267

 

* Данните за нашата банкова сметка са:

UniCredit Bulbank

BG13UNCR70001520018451


Лицензирани сме да провеждаме обучения по над 100 професии и специалности, както и обучения по Здравословни и безпасни условия на труд, Обучения за учители и педагози по Наредба 12/01.09.2016г., чуждоезикови обучения, мотивационни обучения.

Основната ни цел е да сме в помощ на всеки, който иска да се развива и усъвършенства професионално - като инвестира в себе си.

Вярваме, че можем да Ви помогнем да придобиете знания и умения, които да са Ви от полза за цял живот.

...◊...

През изминалите години сме работили успешно по много проекти и програми в областта на професионалното обучение на възрастни, измежду които:

 • Програми "Аз мога" и "Аз мога повече", "Ваучери за заети лица"
 • Ние сме лицензирани да провеждаме обучения за Повишаване на Квалификацията на Педагогическите Специалисти към МОН, съгласно Наредба 12/01.09.2016 г.
 • Програма Активни Услуги на Пазара на Труда /АУПТ/
 • Програма "Красива България"
 • Програма "ФАР"
 • "Проект 100"
 • Над 50 успешно проведение обучения към различни ДБТ в страната за обучения на безработни лица
 • Доставчици сме на услуги по ОП "Развитие на човешките ресурси" - и компоненти "АЗ МОГА" и "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"
 • Ще сме доставчици на услуги по предстоящата да стартира програма "Подкрепа за предприемчивите българи" - Компонент 1 - вижте още за програмата Подкрепа за предприемчивите българи на сайта на Агенцията по заетостта
 • Основен доставчик на квалификационни услуги за предприятия в региона, и на дистанционни обучения по ЗБУТ за клиенти от цялата страна
 • Други

За нашите бъдещи планове

...◊...

Бихме искали да наложим нов стандарт и добри практики в качеството на провеждане на дистанционната форма на обучения за възрастни. Ние сме Европейци, и като такива нашите курсисти трябва да имат равна възможност да се докоснат до световните постижения и технологии в тази област.

Последният ни проект касае иновативни начини за провеждане на обучения в IT сферата: курсове по програмиране както за възрастни, така и за деца и юноши. Разработихме уникална система с функциониращ зад гърба й изкуствен интелект, която подпомага обученията в тази не-лека професия. Убедете се сами: Programiram.com

 

Бихме искали да благодарим на всички Вас, които до момента сте се обърнали към нас за различните видове обучения и услуги, които извършваме. Благодарим Ви за топлите отзиви, и Ви пожелаваме Успех!

С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

тел. 0897 948 215

02/ 437 38 85

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Списък с теми
Joomla!. XHTML and CSS.