Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало За нас Новини
...:: Актуални новини, текущи промоции и още: ЦПО към "Матев-строй" ЕООД ::...
PDF Печат Е-поща

Уважаеми читатели,

на тази страница ще намерите връзки към новини, свързани с предлаганите от нас обучения, текущи промоции, и нашия е-бюлетин.

 


* Започна приема за заявления за безплатни обучения с ваучер.

За повече информация посетете страницата - БЕЗПЛАТНИ ОБУЧЕНИЯ с ваучери за заети лица по „Развитие на човешките ресурси“2021-2027 - https://vaucheri-za-zaeti.com/

( 1 Vote )


*ПРОМОЦИЯ:  За всички, които не успяхте да се включите в обучение с ваучер или не искате да ходите всеки ден на курс, предлагаме решение: ДИСТАНЦИОННО обучение на ПРОМОЦИОНАЛНА цена:

* Курс ПОМОЩНИК-ВЪЗПИТАТЕЛ в отглеждането и възпитанието на деца с придобиване на СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ - Трета степен  с придобиване на 3СПК на цена 1400лв. вместо 1800лв.

За повече информация, посетете страницата Как да се запиша за курс, БЕЗ ваучер?

( 3 Votes )


*Приключи приема на заявление по програма "Ваучери за заети лица"За всички, които не са успели да подадат своите документи навреме разгледайте всички курсове на промоционални цени!

( 3 Votes )


*Как да се включа в курс БЕЗ ваучер? Ако НЕ сте одобрени по програмата "Ваучери за заети лица", НЕ сте успели да подадети документи за обучение с ваучер, ни ИСКАТЕ да се обучавате - разгледайте всички курсове на промоционални цени!

( 16 Votes )


*Ако сте сред одобрените за обучение по проект "Ваучери за заети лица" и имате уведомление, изберете най-подходящия за Вас график на обучение!

( 4 Votes )


*Ако сте сред одобрените за обучение по проект "Ваучери за заети лица" и имате уведомление, разгледайте датите за стартиране на курс по програмата.

( 4 Votes )


*Агенцията по заетостта преустанови приема на заявления по проект "Ваучери за заети лица", поради достигане на определения финансов ресурс. Повече по темата прочетете в сайта на Агенцията по заетостта.

( 4 Votes )


*Мога ли да се обучавам по ОП "Ваучери за заети лица", ако съм участвал/а в курс по ОП "Аз мога" или "Аз мога повече" ?

( 52 Votes )


*14 120 лица са се регистрирали и подали заявления за включване в обучения с ваучери по проект "Ваучери за заети лица" до днес в Агенцията по заетостта.

( 16 Votes )


*Започна приема за заявления с обучения с ваучер. Научете повече за програмата и обученията по програмата "Ваучери за заети лица"

( 52 Votes )


* 11.06.2017 г. Вижте повече за нашата Иновативна система за самоконтрол на отсъствията в курса

( 52 Votes )


* 3D видео уроци в курсовете? Да - възможно е. Вижте целия текст на новината!

( 52 Votes )


 

 

За допълнителна информация:

Моля свържете се с нас:

02/ 437 38 85

0897 948 215

Skype: Kursove123

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.