Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Печат Е-поща

Обучение за придобиване на цифрова компетентост, чрез БЕЗПЛАТЕН ВАУЧЕР по програма „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ“ 2021 – 2027
Средно ниво 3 и 4


1. Какво представлява програмата за придобиване на дигитална компетентост средно ниво 3 и 4

Програмата е с насоченост върху обучения за овладяване на средно ниво на общи дигитални компетенции, включващи знания, умения и нагласи за използването на дигитални технологии и приложението им в различни предметни области. Темите и очакваните резултати, заложени в програмата за обучение, съответстват на поставените цели за нива 3-4 на Европейската рамка за дигитална компетентност (DigComp 2.1).

Учебното съдържание за средно ниво на общи дигитални умения е разпределено в 5 модула, съответстващи на всяка от петте области на компетентност в Европейската рамка за дигитална компетентност DigComp 2.1.

Решаване на проблеми

Безопасност

Създаване на дигитално съдържание

Комуникация и сътрудничество

Грамотност, свързана с информация и данни


2. Продължителност на обучението

Продължителността на обучението за общи дигитални умения (нива 3 и 4 от DigComp 2.1.) е 45 учебни часа, разпределени по предварително обявен график.


3. Сформиране на група

Групите се сформират от минимум 16 лица и максимум 20 лица.

За ФИРМИУчилища и други институции:

* Ако желаете да включите голям брой служители от Вашия колектив в една група, ще се съобразим с вашето работно време за провеждане на обучението.
* Също е възможно да проведем обученията присъствено на място при вас! Моля, свържете се с нас.

4. Как се провежда обучението

Обучението се провежда в онлайн форма във видеоконферентна среда с лектор - чрез изпращане на парола за учебната платформа

Допълнително всички материалите са налични онлайн и след преминаване на обучението от 45 учебни часа може да се влиза в платформата и да се преглеждат

Вижте примерен график за провеждане на курса за дигитална компетентност. Винаги графикът може да се адаптира при необходимост!

Сайтът за провеждане на обучението е лесен за използване, и е подходящ дори за хора с по-слаба компютърна грамотност. Необходимо Ви е интернет браузер - кликвате и влизате! Нашият екип ще е на разположение за всякакви технически въпроси!

5. Как завършва обучението


Всеки, който е присъствал минимум 80% от предвидения хорариум часове има право да се яви на изпит

Финалният изпит се провежда по електронен път от Единния сертификационен център към Министерство на труда и социалната политика

Всеки обучаем може да се яви на изпит не повече от два пъти

При успешно положен изпит ще получите Сертификат за придобито средно ниво на компетентност в съответствие с Европейската рамка за дигитална компетентност DigComp 2.1


6. Как да заявя безплатен ваучер за обучение

За да се включите в обучението трябва да заявите БЕЗПЛАТЕН ВАУЧЕР през Агенция по Заетостта

За да се включите в Средно ниво, имате ДВА варианта:

- Вариант 1. Да преминете първо Базово ниво, и след това да подадете Заявление за включване в Средно ниво.

- Вариант 2. Ако считате, че имате достатъчно компетентности и желаете да ПРЕСКОЧИТЕ Базовото ниво, за да се включите направо в Средно ниво: Трябва да решите Входящ тест за Средно ниво като получите не по-малко от 80% правилни отговори. В този случай - при попълването за Заявлението за ваучер, ще декларирате, че сте решили успешно Теста:

КЪМ ВХОДЯЩИЯ ТЕСТ за средно ниво на Дигитална компетентност

След като получим Вашия електронен ваучер, ще Ви изпратим потвърждаващ имейл с последваща информация за предстоящото обучение.

Подробни стъпки как да заявите ваучер можете да откриете ТУК

 

Заявете своето безплатно обучение сега!С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

02/ 437 38 85
0897 948 215

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.