Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курс Електронна Търговия
Е-поща

Дистанционен курс по Електронна търговия ... или да се научим да печелим от Интернет!

Курса предлагаме безплатно с ваучер по програма Развитие на човешките ресурси.

- Побързайте и заявете веднага своето желание за ваучер и ние ще ви уведомим щом започне приемът на документи!

- Прочетете повече за - Курса по Електронна търговия с безплатни обучения с ваучери

Курса предлагаме и срещу заплащане. За платения курс - прочетете по-надолу.

 

Обучение в курс по електронна търговия с Ваучери

Чудили ли сте се какво правят хората, които  казват,  че печелят много добре от Интернет?Какви техники за изграждане на своя уеб сайт използват, за да печелят наистина? Ако искате и Вие да сте като тях – успешни и независими - тогава Ви приветстваме с "Добре дошли" в дистанционния курс по Електронна търговия! В този курс ще научите  много полезни неща, едно от които е как Вашият сайт да работи и продава  наистина за Вас, а не просто как да си имате сайт.

Курсът  по специалност "Електронна търговия", професионално направление "Организатор интернет приложения", с код по СППОО - 4820401 е почти безплатен в присъствена форма на обучение за приносителите на ваучер по ОП "Ваучери за заети лица".

( 87 Votes )

За да бъде този курс полезен за Вас, е необходимо да имате познания на средно ниво за работа с неспециализирани програми, като например офис пакета на фирма Майкрософт - Ms Word, Мs Excel. Със сигурност ще ви трябват и жив ентусиазъм и мотивация за успех!

По време на своето обучение Вие ще усвоите знания, свързани с:

  • управлението и създаването на уеб сайт /в модули като Интернет и Уеб-технологии/
  • маркетинг по интернет, включително техники по SEO, за да бъдете лесно откриваеми в Интернет...както например сега ни открихте тук, нали?/в модула по Маркетинг/
  • Ще се запознаете с основни програмни езици и полезни потребителски форми /в модула по Програмиране/
  • какво представляват базите от данни и с какво могат да ни бъдат полезни/в модула от Бази от данни/
  • Ще разгледаме и начините за онлайн разплащания така, както се извършват тук, в България, и по света. Ще работим с пазарска количка - Онлайн магазин.
  • Ще се научим да работим с графични програми за създаване на прекрасни изображения за Вашия сайт: ще създадем ефектни лого, анимирани изображения, бутони, банери, ефектен текст и още./в модула по Компютърна графика/
  • е-право и Законът за Електронната Търговия са изключително необходими за всеки с онлайн присъствие. Ще се спрем в детайли, за да няма ощетени!/ в модула по Право/
  • Ще работим със социалните мрежи. Facebook е един изключително полезен инструмен за Вашия бизнес, ако знаете как да го използвате правилно. Научете как да постъпите, за да оптимизирате своя сайт, И своята Facebook бизнес страница!
  • И още модули с практическа насоченост по специалността!

Знаете ли, че по време на Вашия курс при нас, Вие ще разработите самостоятелно 3 типа сайтове: Сайт онлайн-магазин, сайт-блог, и корпоративен (представителен) сайт? Също Ви насърчаваме да стартирате работата си по свой уеб-сайт!

  • Всяка стъпка от направата на сайтовете е онагледена с видео урок - за да можете да стартирате и спирате видео - урока, докато изпълнявате упражненията на своя учебен сайт!

 

Разбира се, ще акцентираме и на много други интересни теми, които ще са Ви несъмнено полезни и с практическа насоченост - например, как да изградим доверие у потенциалните ни клиенти, с което да ги подтикнем да ни се обадят, или да се свържат или закупят от нас. По време на курса се изучават техники и похвати, които могат да се прилагат както за изцяло онлайн бизнеса, така и за комбиниран онлайн и офлайн бизнес. Ако сте предприемчиви и находчиви, и се интересувате да стартирате Ваш собствен бизнес, но без да влагате много средства, тогава Ви препоръчваме да помислите за онлайн бизнеса. По време на курса се изучават основните техники и стратегии за изграждане на професионално изглеждащ сайт от различен тип - както сайт тип "онлайн магазин", така и сайтове за предлагане на услуги, и информационни такива, блог. За това курсът е подходящ за всички, които се интересуват от бизнес, или които имат специални знания и умения, и биха искали да предлагат своите знания на по-широк кръг от потребители. Изучаваните дисциплини като основи на програмирането, бази от данни, компютърна графика - ще Ви позволят да се реализирате като специалист "Организатор на интернет приложения".


Курсът е с обща продължителност от 960 уч.часа, или около 8 месеца.

В края на своето обучение Вие ще получите Свидетелство за Професионална квалификация с придобиване на трета степен на професионална квалификация, която е най-високата за професията.  Ще бъде посочено: Професия “Организатор Интернет приложения”, код 482040, Специалност “Електронна търговия”, код 4820401.

Дипломата е на Министерството на Образованието и Науката, и Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение и при необходимост може да се превежда и легализира. Ще Ви издадем и Europass certificate - който можете да използвате както в България, така и в чужбина. Но...защо ще Ви е да ходите в чужбина - като Вие и от България ще можете да си работите и печелите от Интернет...нали?

Ако смятате, че тази професия е точно за Вас - не се колебайте да се свържете с нас. Обучението Ви ще е почти безплатно ако сте получили Ваучер от Бюрото по труда по схема Ваучери за заети лица". А ако нямате такъв, ние с удоволствие приемаме и друг вид разплащания. Защо не - онлайн разплащане? Звъннете ни предварително.

( 87 Votes )

Каква диплома ще получа в края на своето обучение?

 

При успешно завършване на своето обучение в пълния курс на обучение - Вие ще Свидетелство за 3 степен на професионална квалификацияполучите Свидетелство за професионална квалификация, с най-високата -  Трета степен на професионална квалификация, по професионално направление:

Професия “Организатор Интернет приложения”, код 482040
Специалност “Електронна търговия”, код 4820401.

Свидетелството е по образец на МОН , с техния воден знак и уникален сериен номер. Може да се превежда и легализира при необходимост. В допълнение, безплатно, ние ще Ви издадем и Europass Certificate - на английски език.

 

 

Разгледайте и следните полезни услуги, които сайтът предлага:

 

! Ако се нуждаете от допълнителна информация, свързана с пров еждането на курса, Е-бюлетин за АЗ МОГА и нашите курсове и обученияподаването на документи за ваучер или друго, не се колебайте да се свържете с нас или да се абонирате сега за  безплатния е-бюлетин на сайта.

! Посетете динамичният информационен БЛОГ на Kursove123.com за да видите с какво друго можем да Ви бъдем полезни!

! Прочетете за иновативната система за самоконтрол и отчитане на отсъствията! Тя ще Ви предпази от неволно натрупване на отсъствия.

 

 

За да изпратите информацията от тази страничка на свой приятел - кликнете върху знака Изпрати на Приятел, който се намира в началото на страничката. Благодарим Ви!


( 87 Votes )

Вижте също:

 

Контакти:

02/ 437 38 85

0897 948 215

47

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.