Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Какво е Дистанционно обучение?
Как се провежда Дистанционното обучение?
Е-поща

Онлайн курсовете - съвременното решение

Актуална информация за програматаНОВО: Вижте ДЕМО на наш онлайн курс. Регистрирайте се безплатно за онлайн демо курса, за да разгледате включените в счетоводния курс: Видео уроци, Виртуална класна стая, интерактивни документи, и още! Всички наши Професионални обучения са разработени по този интерактивен начин!


( 114 Votes )

Дистанционното обуче ние, наричано още онлайн, е-обучение, е-learning, компютърно или интернет обучение, е съвременната алтернатива на провеждане на обучение в традиционна класна стая. Дипломите, които се издават след завършване на курса, са същите както и при редовната форма на обучение.

За да бъде учебният процес в някой от нашите Центрове за Професионално Обучение полезен, ефикасен и увлекателен за Вас, Вие ще имате достъп до:

 • Интересно поднесен материал, с много практически задания и упражнения за самостоятелна подготовка. По-любознателните ще могат да се запознаят с допълнителни материали, които не са задължителни по принцип.
 • Учебна платформа, която е лесна за навигация.
 • НОВО: Обучение-чрез-правене е методът, който въведохме в обученията ни по Програмиране, Оперативно счетоводство, и всички икономически специалности! Това е най-полезният начин на обучение.
 • Виртуална класна стая за провеждане на консултациите с преподавателите в реално време! В нея ще се провеждат занятия и консултаБезплатен информационен бюлетин за дистанционни обучения и ОП ции в реално време.
 • Ще имате възможността да виждате монитора на преподавателя, за да следите кое как се прави /особенно полезно за дигиталните модули като работа с компютър, счетоводство с програмен продукт, управление на съдържанието на уеб сайт, чужд език по професията, и други/
 • В допълнение на интерактивните ни обучения, Вие ще имате и възможност за чат с всички Ваши колеги, за да споделяте опит и знания, както ще имате достъп и до специализираните ни форуми.
 • Възможност за индивидуални консултации с Вашите преподаватели - те с радост ще Ви помогнат допълнително при необходимост.

И да не забравяме едни от най-важните предимства на Дистанционната форма на обучение:

Възможност да учите:

 • От всяка точка на страната или света,
 • В удобно за Вас време,
 • От комфорта на собствения си дом,
 • Без да харчите излишни средства за транспорт, или да губите време за придвижване.

Ако тази страничка Ви е харесала, кажете  за нея на своите приятели като използвате бутончето Кажи на приятел за възможността за дистанционни обучения, което се намира най-отгоре на страничката. Благодарим Ви!

( 114 Votes )

Актуална информация за програматаНОВО: Вижте ДЕМО на наш онлайн курс. Регистрирайте се безплатно за онлайн демо курса, за да разгледате включените в счетоводния курс: Видео уроци, Виртуална класна стая, интерактивни документи, и още! Всички наши Професионални обучения са разработени по този интерактивен начин!

Вижте още:

=> Какви специалности и ключови компетенции предлагаме в дистанционна форма на обучение по програма "Ваучери за заети лица"

=> Ако все още не сте сигурни дали дистанционната форма на обучение е подходяща за Вас, вижте каква форма на обучение да избера - информационен материал.


 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

 


Предстоящи обучения

I. ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 04.03.2024 - 1200 лв.

2. Курс ТРЗ и Личен Състав - 04.03.2024 - 650 лв.

 

Начална дата - без чакане на група:

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: 500 лв. УДОСТОВЕРЕНИЕ

3.1 Курс помощник-възпитател - ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ТРЕТА СТЕПЕН - 1400 лв.

4. Курс ДОМАКИН в ДГ: 600 лв.

5. Курс Бизнес-администрация: 650 лв.

6. Курс Икономика и мениджмънт: 650 лв.

7. Курс Застрахователно дело: 650 лв.

8. Курс Банково дело: 650 лв.

9. Курс Търговия: 650 лв.

10. Курс Малък и среден бизнес: 650 лв.

11. Курс Продавач-консултант: 650 лв.

12. Курс Търговски представител : 650 лв.

13. Курс Камериер: 300 лв.

14. Курс Компютърна грамотност/Текстообработване: 300 лв.

 

II. ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

За дати: моля свържете се с нас: 0897 948 215, 02/437 38 85

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Списък с теми
Joomla!. XHTML and CSS.